Over ons

Wie zijn wij?

Mijn naam is Tonny Schelle en ik ben in 2006 gestart met een eigen motorrijschool na eerst een aantal jaren bij een andere rijschool gewerkt te hebben.Een eigen motorrijschool starten was een grote wens van mij omdat ik al vanaf mijn jeugd met motoren ben opgegroeid, en op deze manier van mijn hobby mijn werk kon maken. Op 9 jarige leeftijd ben ik begonnen met motorcrossen en dit heb ik vervolgens 10 jaar op wedstrijdniveau gedaan. Hiermee heb ik honderden bekers gewonnen. Met het geven van motorrijlessen kan ik mijn passie voor motoren delen met andere mensen die op een veilige verantwoorde manier aan het motorrijden willen beginnen.

Na in 2006 klein te zijn gestart barste de rijschool al snel uit zijn voegen, en werd het tijd om een grotere locatie te zoeken. Sinds 2013 is de rijschool gevestigd op de Keizerstraat 12 in Boxtel. Ideaal om met de motoren rustig te beginnen op een plek waar het niet al te druk is. Ook beschikken we hier over voldoende parkeerruimte.

De rijschool word gerund door Tonny en zijn vriendin Dorine. Dorine en dochter Rowie dragen er zorg voor dat op het kantoor alles netjes geregeld word. Telefoontjes en afspraken maken alsmede een bakje koffie na de les is iets waar zij voor zorgen. Ook zij zijn dus erg betrokken bij de rijschool.